Medalii obținute de copiii de la Smarty Kids din Botoșani, la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală din Bulgaria (fotogalerie)

Medalii obținute de copiii de la Smarty Kids din Botoșani, la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală din Bulgaria (fotogalerie)

O nouă participare la o Olimpiadă Internațională de Aritmetică Mentală a adus celor 7 copii participanți din Botoșani 6 medalii.

Weekend-ul trecut, 11 și 12 iunie, a avut loc în Bulgaria, Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală SmartyKids 2022 care, spre deosebire de ediția precedentă, s-a realizat cu prezența fizică a copiilor.

Evenimentul s-a desfășurat în Sala Perunika din Albena. La Olimpiadă, participanții și-au arătat abilitățile de calcul mental rapid și corect, precum și rezolvarea sarcinilor pe abacul japonez antic. Participanții au fost împărțiți în categorii, în funcție de vârsta și nivelul lor de formare. Pentru ca decorul să fie cu adevărat festiv și interesant, pentru cei 649 de copii au fost prevăzute diverse distracții, mascote păpuși, perete foto, excursii.

În ziua de Olimpiadă a avut loc și un alt eveniment emoționant – Seara talentelor, unde copiii au avut ocazia să-și arate abilitățile precum cântatul, dansul, baletul, cântatul la un instrument muzical și multe altele. SmartyKids a oferit un kit cadou pentru fiecare participant, diplome, medalii, precum și premii.

Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală SmartyKids 2022 a oferit o mare oportunitate pentru fiecare copil de a primi recunoașterea publică pentru talentul său, realizările în aritmetica mentală și de a câștiga o nouă experiență. A fost, de asemenea, o vacanță minunată pentru copii.

Din Botoșani au participat și câștigat acești minunați copii:

- Matei Horbovanu Modul M, categoria 7 – 8 ani

- Tudor Andronachi - Locul 1 și Medalia de aur, Modul R, categoria 7 - 8 ani

- Iustin Nistor - Locul 1 și Medalia de aur, Modul M, categoria peste 9 ani

- Amelie Nicole Cucu - Locul 2 și Medalia de argint, Modul M, categoria 5 – 6 ani

- Matteo Ceicoschi - Locul 2 și Medalia de argint, Modul M, categoria 7 - 8 ani

- Francesco Chihaia - Locul 2 si Medalia de argint, Modul R, categoria 7 - 8 ani

- Ianis Donisan - Locul 3 și Medalia de argint, Modul A, categoria 7 - 8 ani

 Atât de mici și au dus calculul mental la un nivel greu de atins de cei mai buni din domeniu.










 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
94

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
324

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
458

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...