Lecții interactive predate de polițiști elevilor din Santa Mare

Lecții interactive predate de polițiști elevilor din Santa Mare

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Santa Mare au desfășurat, în cursul zilei de vineri, o activitate informativ-preventivă cu elevii din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 și Școlii Gimnaziale nr. 2 din Santa Mare.

Oamenii legii le-au explicat copiilor care sunt principalele reguli de circulație și cum trebuie să se comporte pentru a evita să fie implicați în evenimente nedorite.

„Activitatea a avut un caracter interactiv, fiind prezentate materiale audio-video, pe baza cărora s-au purtat discuții cu cei mici”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ce spune „vocea” elevilor din Botoșani despre măsura desființării intrării separate a profesorilor: „Nu reprezintă o prioritate în acest moment...”

astăzi, 15:51
207

Măsura propusă de Consiliul Național al Elevilor cu privire la desființarea intrării separate a profesorilor, în școli, a stârnit vâlvă atât printre elevi, cât și...

Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
999

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de dimineață până seara de zeci de botoșăneni, care fie au participat la diverse activități, fie au fost alături de familie.Pe...

1 Decembrie la Botoșani: cetățenii au ieșit pentru o paradă „fastuoasă” și s-au ales cu un concert popular pe Unirii (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
3557

Adunați cu mic, cu mare în Centrul Istoric al orașului, însă într-un număr redus în comparație cu anii trecuți, botoșănenii au participat la momente festive. S-a intona...