Job Shadow Day, un nou prilej pentru elevii botoșăneni să se întâlnească cu polițiștii

Job Shadow Day, un nou prilej pentru elevii botoșăneni să se întâlnească cu polițiștii

În cadrul ediției a-XV-a a Programului internațional de orientare profesională „Job Shadow Day”, un grup de elevi din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani s-a alăturat astăzi poliţiştilor, pentru a se familiariza cu un potențial viitor loc de muncă.

Astăzi, 1 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a fost vizitat de treisprezece elevi de clasele a XI a şi a XII a, din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani.

Activitatea este parte a Programului internaţional de orientare profesională pentru elevi “Job Shadow Day”.

Gazdele elevilor au fost poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Botoşani, dar tinerii s-au întâlnit şi cu poliţiştii criminalişti şi rutieri, care le-au prezentat aspecte din activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă.

Elevilor participanți la activitate li s-au oferit şi informații cu privire la structura instituțiilor de învățământ subordonate Inspectoratului General al Poliției Române, modalitățile de înscriere și participare la concursurile de admitere.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
398

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
420

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
246

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...