IȘJ Botoșani: peste 600 de candidați înscriși la Titularizare

IȘJ Botoșani: peste 600 de candidați înscriși la Titularizare

Proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor didactice, numit Titularizare, va avea loc miercuri, 21 iulie 2021, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației.

Din datele transmise de IȘJ Botoșani, la concursul pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar din 21 iulie 2021 s-au înscris 654 de candidați.

140 dintre aceștia au optat să se înscrie la disciplina LIMBA SI LITERATURA ROMANA, PEDAGOGIA PRESCOLARA SI METODICA DESFASURARII ACTIVITAȚILOR INSTRUCTIV-EDUCATIVE IN GRADINIȚA DE COPII.

Alți 84 de candidați s-au înscris la disciplina LIMBA SI LITERATURA ROMANA SI MATEMATICA, ELEMENTE DE PEDAGOGIE SCOLARA, METODICA PREDARII LIMBII SI LITERATURII ROMANE / COMUNICARII IN LIMBA ROMANA SI METODICA PREDARII MATEMATICII / MATEMATICII SI EXPLORARII MEDIULUI IN INVAȚAMANTUL PRIMAR (INVAȚAMANT, iar un număr de 65 de candidați au optat pentru EDUCATIE FIZICA SI SPORT.

La polul opus, există discipline care au doar câte un singur candidat înscris, cum ar fi: AGRICULTURA, HORTICULTURA (MAISTRI INSTRUCTORI), COMERT, ESTETICA SI INGRIJIREA CORPULUI OMENESC (MAISTRI INSTRUCTORI), KINETOTERAPIE, LIMBA SI LITERATURA RROMANI MATERNA, PSIHOLOGIE, INDUSTRIE ALIMENTARA (MAISTRI INSTRUCTORI), LIMBA GERMANA MODERNA, TRANSPORTURI (MAISTRI INSTRUCTORI), TURISM (MAISTRI INSTRUCTORI).

Titularizarea este concursul de angajare în învățământ la care candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Rezultatele inițiale vor fi afișate până pe 27 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 3 august 2021, potrivit calendarului în lucru la Ministerul Educației.

 

           

 

 

 

Spune-ne opinia ta