IȘJ Botoșani: peste 200 de candidați înscriși la gradațiile de merit

IȘJ Botoșani: peste 200 de candidați înscriși la gradațiile de merit

Daniel Botezatu, inspector școlar general al  IȘJ Botoșani a anunțat, marți, că în acest an sunt disponibile  140 de gradații de merit acordate personalului didactic, fiind înscriși 183 de candidați, și 36 de gradații de merit care vor fi acordate personalului didactic auxiliar, fiind înscriși  53 de candidați.

„Există și domenii în care numărul de gradații acordate este mai mare decât numărul solicitanților. De exemplu, la matematică, sunt 9 gradații puse în joc și doar 8 aplicanți, iar la personalul didactic auxiliar, la informaticieni, sunt 4 gradații și doar 3 candidați, deși informaticienii sunt destul de numeroși, iar pentru laboranți avem o gradație și niciun candidat. Aceste gradații vor fi redistribuite către etapa de contestații”, a declarat Daniel Botezatu.

În acest moment IȘJ Botoșani se află în etapa de evaluare a dosarelor de gradații de merit. Procesul va lua sfârșit pe data de 15 iunie, atunci când se vor afișa rezultatele finale. Urmează apoi etapa de contestații (16-18 iunie) și soluționarea acestora până pe 23 iunie. De pe 9 august, Ministerul Educației va afișa situația finală.

 

Spune-ne opinia ta