Invitatul de la Știri: Profesor Bogdan Suruciuc, inspectorul școlar general al IȘJ Botoșani!

Ne aflăm într-o perioadă atipică, cu multe emoții pentru mii de elevi din județul Botoșani. Este o perioadă în care în școlile botoșănene se desfășoară examenele naționale și pentru a le veni în sprijin elevilor l-am invitat în studioul Știri Botoșani pe domnul profesor Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Bogdan Suruciuc este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar din anul 2021 se află la cârma celei mai importante instituții publice din județul Botoșani: Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Profesor Bogdan Suruciuc este, începând cu data de 20 iunie, consilier județean cu acte în regulă din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani.

Domnul Bogdan Suruciuc a fost invitatul Alinei Șopu în cadrul emisiunii „Invitatul de la Știri”, unde au discutat despre cele mai importante evenimente ale educației din momentul actual: examenele naționale.

Inspectorul școlar general al IȘJ Botoșani a prezentat cum stăm cu pregătirile în școli pentru aceste examene, situația elevilor de clasa a VIII-a înscriși la examenul de Evaluare Națională, dar și a celor care au finalizat liceul și s-au înscris la Bacalaureat. De asemenea, Bogdan Suruciuc a punctat aspecte importante despre aportul pe care cadrele didactice îl au în parcursul elevilor.

Pe de altă parte, fiind părinte la rândul său, Bogdan Suruciuc a vorbit și despre ce înseamnă mediul familial pentru un elev și cât de mult contează acesta.

Potrivit lui Bogdan Suruciuc, profesorii și părinții trebuie să facă echipă pentru binele copilului și pentru succesul său.

Având experiența simulărilor care s-au desfășurat în primăvara acestui an, reprezentanții IȘJ își doresc rezultate mult mai bune de la această sesiune.

Urmăriți emisiunea Invitatul de la Știri cu profesor Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Moderator Alina Șopu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...