Invitatul de la Știri: Profesor Bogdan Suruciuc, inspectorul școlar general al IȘJ Botoșani!

Invitatul de la Știri: Profesor Bogdan Suruciuc, inspectorul școlar general al IȘJ Botoșani!

Ne aflăm într-o perioadă atipică, cu multe emoții pentru mii de elevi din județul Botoșani. Este o perioadă în care în școlile botoșănene se desfășoară examenele naționale și pentru a le veni în sprijin elevilor l-am invitat în studioul Știri Botoșani pe domnul profesor Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Bogdan Suruciuc este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar din anul 2021 se află la cârma celei mai importante instituții publice din județul Botoșani: Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Profesor Bogdan Suruciuc este, începând cu data de 20 iunie, consilier județean cu acte în regulă din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani.

Domnul Bogdan Suruciuc a fost invitatul Alinei Șopu în cadrul emisiunii „Invitatul de la Știri”, unde au discutat despre cele mai importante evenimente ale educației din momentul actual: examenele naționale.

Inspectorul școlar general al IȘJ Botoșani a prezentat cum stăm cu pregătirile în școli pentru aceste examene, situația elevilor de clasa a VIII-a înscriși la examenul de Evaluare Națională, dar și a celor care au finalizat liceul și s-au înscris la Bacalaureat. De asemenea, Bogdan Suruciuc a punctat aspecte importante despre aportul pe care cadrele didactice îl au în parcursul elevilor.

Pe de altă parte, fiind părinte la rândul său, Bogdan Suruciuc a vorbit și despre ce înseamnă mediul familial pentru un elev și cât de mult contează acesta.

Potrivit lui Bogdan Suruciuc, profesorii și părinții trebuie să facă echipă pentru binele copilului și pentru succesul său.

Având experiența simulărilor care s-au desfășurat în primăvara acestui an, reprezentanții IȘJ își doresc rezultate mult mai bune de la această sesiune.

Urmăriți emisiunea Invitatul de la Știri cu profesor Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Moderator Alina Șopu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul de la Sihăstria, despre caonizarea duhovnicilor botoșăneni. ”Când m-am simțit mai slab sau mai neputincios, le-am cerut ajutorul!” (Foto)

astăzi, 12:29
18

Reacția starețului Mănăstirii Sihăstria vine după ce Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a aprobat canonizarea a nu mai puțin de 16 mari creștini români, printre aceștia aflân...

Litigiu între FC Botoșani și U Cluj, din cauza jucătorului plecat la Farul: ”Probabil că acum sunt supărați pe mine!”

astăzi, 11:32
165

Cele două au colaborat cândva, pentru transferul lui Victor Dican. Botoșani l-a cumpărat în 2022 pe acesta pentru 100.000 de euro, plus un procent de revânzare care însă nu...

ISU Botoșani: COD ROȘU de caniculă prelungit până marți!

astăzi, 10:33
151

Valul de căldură va fi intens și persistent. Temperaturile maxime vor fi de 37- 42 de grade, iar cele minime, se vor situa în jurul a 22 de grade (nopți tropicale). Disconfortul termic va fi...