Handbalistele de la Dorohoi vor reprezenta județul la etapa zonală de la Onești

Handbalistele de la Dorohoi vor reprezenta județul la etapa zonală de la Onești

Liceul cu Program Sportiv din Botoșani a fost, sâmbătă, 2 aprilie, gazda etapei locale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar pe ramura handbal pentru fete de gimnaziu. La această olimpiadă s-a înscris și echipa Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” din Dorohoi, care a reușit performanța de a se clasa pe prima poziție, depășind astfel pe celelalte adversare prezente în turneu, scrie dorohoinews.ro.

După o lungă și istovitoare zi, plină de emoții, cu un efort considerabil depus de componentele echipei, școala a reușit să treacă în primul joc de Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” din Darabani, cu scorul de 13 – 5, apoi, în cel de-al doilea joc de Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Albești, cu scorul de 10 – 4, lucru care a trimis echipa în finala turneului.

După un meci echilibrat, au reușit să se impună împotriva echipei Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona, cu scorul de 8 – 6.

Cu aceste realizări, echipa reprezentativă de handbal pentru fete de gimnaziu a Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” și-a acontat „biletele” și dreptul de a reprezenta județul Botoșani la etapa zonală, care va avea loc în perioada 15 - 17 aprilie la Onești, județul Bacău.

Echipa este alcătuită din Posteucă Denisa-Nicoleta, Benchea Mădălina, Gavrilescu Diana-Alesia, Barabasa Timeea-Maria, Tanasă Denisa-Dumitrița, Hudișteanu Lorelai-Florina, Capraru Denisa, Porof Ștefania, Apostol Mădălina-Maria, Mihalachi Roberta și Moșneguțu Raluca-Andreea, conduse de profesorul Claudiu Agheorgiesei.

Sursa foto: Dorohoinews.ro. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
834

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
387

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
108

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...