FOTO: IȘJ Botoșani a primit prima tranșă de teste rapide pentru elevi

FOTO: IȘJ Botoșani a primit prima tranșă de teste rapide pentru elevi

Sâmbătă, 27 noiembrie, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani a primit prima tranșă de 150.000 de teste rapide, noninvazive, de salivă, pentru depistarea infecției cu Covid-19 în rândul elevilor botoșăneni, anunță Ada Macovei, inspector școlar general al IȘJ.

Testele au fost transportate și aduse la sediul Inspectoratului Școlar de către reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani și distribuite tuturor liceelor, școlilor și grădinițelor din județ.

După pregătirea plicurilor cu câte două teste și cu accesoriile aferente testării, care se va efectua în familie, joia și vinerea următoare se va realiza distribuirea către elevi.

„Împreună, autorități, profesori și părinți, vom reuși să avem școli sigure, angajați și copii sănătoși. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi”, transmite oficialul din educație. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Revoltă la IȘJ Botoșani. O delegație a profesorilor și părinților de la Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni și-au exprimat nemulțumirile cu privire la desființarea clasei a V-a (FOTO&VIDEO)

Joi, 20 Ianuarie 2022
1201

După ce în cursul zilei de miercuri, mai multe cadre didactice și părinți ai căror copii învață la Colegiul „Mihai Eminescu” din municipiul reședință de județ au pro...

Minora dispărută de acasă a fost identificată în apropierea Gării din Botoșani

Joi, 20 Ianuarie 2022
604

Andreea Iasmina Lupu, minora care a plecat de acasă în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, a fost identificată de către polițiștii botoșăneni, în cursul zilei de joi, 20 ianuarie, ...

„Zeul Măcelului”, un spectacol ce prezintă tipologiile oamenilor din zilele noastre

Joi, 20 Ianuarie 2022
201

Și duminica este zi de teatru. Pe 23 ianuarie, de la ora 18:00, se va juca spectacolul „Zeul Măcelului”, în regia lui Erwin Șimșensohn.„Zeul Măcelului” prezintă...