Fostul ministru Liviu Pop, numit de premierul Grindeanu secretar de stat în Ministerul Educaţiei

Liviu Marian Pop este profesor de matematică, iar timp de cinci ani, 2007-2012, a fost secretar general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ. În mai 2012, a fost numit ministru delegat pentru Dialog Social în primul guvern Ponta.

Fostul ministru Liviu Pop, numit de premierul Grindeanu secretar de stat în Ministerul Educaţiei

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop secretar de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, decizia fiind publicată joi în Monitorul Oficial, anunță agenția News.ro.

În vara aceluiaşi an a ocupat, timp de două luni, ca interimar, portofoliul Educaţiei, în plin scandal legat de acuzaţiile de plagiat aduse premierului Victor Ponta. Liviu Pop a desființat atunci Consiliu de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare cu o zi înainte ca acesta să dea verdictul în cazul posibilului plagiat al lui Victor Ponta. Motivul desfiinţării Consiliului s-a bazat pe lipsa unui raport de activitate pe care conducerea trebuia să-l prezinte ministrului Educaţiei.

La alegerile parlamentare din 2012 a obţinut un mandat de senator din partea PSD, iar în perioada decembrie 2014-noiembrie 2015 a ocupat pentru a doua oară funcţia de ministru delegat pentru Dialog Social.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...