Emoții și mândrie pentru 84 de deținuți ai Penitenciarului Botoșani la finalizarea studiilor (foto)

Pentru unii, a scrie de mână a devenit în vremurile noastre poate o banalitate, însă pentru ei reprezintă unul din principalele obiective pentru care s-au înscris la școală.

 „Am reușit să-i scriu nepotului meu o scrisoare, așa cum am știut eu cel mai bine. Așa îi pot transmite să nu fie ca mine!".

 Aceasta este reușita unuia dintre cei 84 de deținuți elevi care au finalizat clasele I-XI aferente anului școlar 2023-2024. Și-au dorit și au reușit să recupereze șansa la educație,  la informațiile necesare în viața de zi cu zi. 

Festivitatea de absolvire care a avut loc marți, 18 iunie 2024, la sediul  Școlii  Speciale „Sfântul Stelian” a reunit conducerea instituției și specialiștii sectorului educație, ai Inspectoratului Școlar Județean Botoșani,  reprezentat de inspectorul școlar general Bogdan-Gheorghe Suruciuc  și de inspectorul școlar adjunct Ciprian Manolache.

Școala Specială „Sfântul Stelian” Botoșani a fost reprezentată de prof. Loredana Secrieriu, directorul unității, prof. Mihai Scutariu și de cadrele didactice care au asigurat derularea demersurilor instructiv-educative.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...