Emoții și mândrie pentru 84 de deținuți ai Penitenciarului Botoșani la finalizarea studiilor (foto)

 Emoții și mândrie pentru 84 de deținuți ai Penitenciarului Botoșani la finalizarea studiilor (foto)

Pentru unii, a scrie de mână a devenit în vremurile noastre poate o banalitate, însă pentru ei reprezintă unul din principalele obiective pentru care s-au înscris la școală.

 „Am reușit să-i scriu nepotului meu o scrisoare, așa cum am știut eu cel mai bine. Așa îi pot transmite să nu fie ca mine!".

 Aceasta este reușita unuia dintre cei 84 de deținuți elevi care au finalizat clasele I-XI aferente anului școlar 2023-2024. Și-au dorit și au reușit să recupereze șansa la educație,  la informațiile necesare în viața de zi cu zi. 

Festivitatea de absolvire care a avut loc marți, 18 iunie 2024, la sediul  Școlii  Speciale „Sfântul Stelian” a reunit conducerea instituției și specialiștii sectorului educație, ai Inspectoratului Școlar Județean Botoșani,  reprezentat de inspectorul școlar general Bogdan-Gheorghe Suruciuc  și de inspectorul școlar adjunct Ciprian Manolache.

Școala Specială „Sfântul Stelian” Botoșani a fost reprezentată de prof. Loredana Secrieriu, directorul unității, prof. Mihai Scutariu și de cadrele didactice care au asigurat derularea demersurilor instructiv-educative.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Litigiu între FC Botoșani și U Cluj, din cauza jucătorului plecat la Farul: ”Probabil că acum sunt supărați pe mine!”

astăzi, 11:32
76

Cele două au colaborat cândva, pentru transferul lui Victor Dican. Botoșani l-a cumpărat în 2022 pe acesta pentru 100.000 de euro, plus un procent de revânzare care însă nu...

ISU Botoșani: COD ROȘU de caniculă prelungit până marți!

astăzi, 10:33
123

Valul de căldură va fi intens și persistent. Temperaturile maxime vor fi de 37- 42 de grade, iar cele minime, se vor situa în jurul a 22 de grade (nopți tropicale). Disconfortul termic va fi...

Botoșăneanul căutat în apa Prutului a fost găsit decedat

astăzi, 09:54
1112

Din nefericire, bărbatul de 36 de ani, căutat în râul Prut, a fost găsit decedat, au anunțat reprezentanții ISU Botoșani în urmă u scurt timp.Trupul neînsuflețit al...