Elevii din Albești au vizionat documentare și desfășurat activități educative cu ocazia Zilei Mondiale a Apei (fotogalerie)

Elevii din Albești au vizionat documentare și desfășurat activități educative cu ocazia Zilei Mondiale a Apei (fotogalerie)

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, la Școala Gimnazială nr. 1 din Albești au avut loc activități educative, pentru conștientizarea importanței apei.

Ziua Mondială a Apei este sărbătorită în fiecare an pe 22 martie. Acest eveniment a fost așteptat și de elevii din carul proiectului Erasmus+ „We are Better with STEAM”, cu nr. de înregistrare: 2020-1-RO01-KA229-080262_1, care au realizat câteva activități adaptate la tema acestui an: „Apele subterane, să facem invizibilul vizibil”. 

Prin activitățile desfășurate, elevii au aflat despre importanța apei în viața noastră, au vizionat documentare din care au conștientizat problemele legate de apă pe care anumite locuri de pe glob le întâmpină, au descoperit că, deși apele subterane nu sunt vizibile, rolul lor este primordial și ne asigură apa necesar supraviețuirii, iar valorizarea apei trebuie făcută de fiecare dintre noi și este necesară găsirii unei soluții naturale la crizele noastre actuale de apă.


(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
25

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
54

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
914

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...