Două specializări ale Universități „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, accesibile la Botoșani absolvenților de liceu! (foto)

Primăria Municipiului Botoșani, împreună cu primarul Cosmin Ionuț Andrei, invită tinerii să beneficieze de oportunitatea extraordinară de a-și continua studiile universitare în cadrul Extensiei din Botoșani a prestigioasei Universități „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025 cuprinde două specializări în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor:

1. Finanțe și Bănci (Învățământ la Distanță)

Locuri disponibile: 25 locuri cu taxă

2. Administrație Publică (Învățământ la Distanță)

Locuri disponibile: 25 locuri cu taxă

Calendarul admiterii:

Înscrierea candidaților: 15-20 iulie 2024

Selecția candidaților și afișarea rezultatelor: 22-27 iulie 2024

Confirmarea locurilor: până la 29 iulie 2024 (ora 13.00)

Taxa de înscriere este de 300 lei. Viitorii studenți vor plăti pentru un an de școlarizare taxă în valoare de 4000 de lei.

Candidații se pot înscrie online prin platforma dedicată: eadmitere.uaic.ro.

Candidații care optează pentru înscriere fizic pot depune dosarele la Colegiul Național „A.T. Laurian”, Str. Nicolae Iorga, nr. 19, Botoșani, 710200.

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Ionuț Andrei, încurajează tinerii să beneficieze de această oportunitate unică de a studia la o universitate de prestigiu, aproape de casă. „Îmi doresc ca tinerii noștri să urmeze cele mai bune universități și să aibă ocazia să facă performanță chiar aici, în Botoșani. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru comunitatea noastră”, a declarat acesta.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Sunday, 6 October 2024

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

Sunday, 6 October 2024

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

Sunday, 6 October 2024

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...