Doliu în învățământul botoșănean: Mihai Dos, un apreciat profesor, s-a înălțat la ceruri

Doliu în învățământul botoșănean: Mihai Dos, un apreciat profesor, s-a înălțat la ceruri

Învățământul din județul Botoșani este în doliu. Marți, profesorul Mihai Dos, originar din Vorona, s-a stins din viață.

Mihai Dos a studiat la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, iar studiile liceale le-a urmat la Liceul „Unirea” din Brașov. După finalizarea studiilor a venit la Vorona, împreună cu soția sa, ambii profesând în educație. A fost un dascăl apreciat de sute de elevi și colegi din învățământ. El a fost și lider în Liga Sindicatelor din Învățământ. 

Toți cei care l-au cunoscut sunt mâhniți de cumplita veste și au scris mesaje îndurerate pe pagina de Facebook a acestuia. 

„Sincere condoleanțe familiei .....dragul meu fost coleg de liceu, lumea este mult mai săracă fără tine, am rămas fără cuvinte. Drum lin printre stele!”, a transmis o fostă colegă de liceu a acestuia.

„Îmi este foarte greu sa vorbesc despre dumneavoastră, domnul diriginte ,la trecut. Ne-ați părăsit mult prea devreme. Ați fost un dascăl minunat, apreciat de noi toți. Nu știm dacă v-am mulțumit vreodată îndeajuns pentru toată implicarea, iubirea și bunătatea de care ați dat dovada....Urma să ne întâlnim peste ani , sa fiți mândru de noi, dar Dumnezeu v-a vrut lângă El. Nu vă vom uita niciodată! Dumnezeu să vă odihnească in pace!”, a scris pe pagina de Facebook un fost elev. 

„Mihai Dos, vărul meu, a fost un Om exemplu și un Profesor desăvârșit! O inteligență aparte, superioară și un suflet mare, foarte mare . Un om întreg si bun. Mare pierdere! Respect și dragoste pentru el, dintotdeauna și pentru totdeauna, din partea noastră, din Brașov. Îl plângem....”, a scris o verișoară. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

astăzi, 17:18
482

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

astăzi, 15:57
972

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

astăzi, 14:43
117

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...