Doliu în educația botoșăneană. O profesoară de excepție s-a stins din viață

Doliu în educația botoșăneană. O profesoară de excepție s-a stins din viață

O profesoară de excepție de la Școala Gimnazială Nr. 12 din municipiul Botoșani s-a stins din viață.

Olimpia Tatiana Irinciuc, profesoară de limba engleză, a trecut la cele veșnice din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunta.

Om minunat, profesoară de excepție, OLIMPIA TATIANA IRINCIUC, ne-a părăsit prea devreme, prea repede, prea neașteptat, prea nedrept pentru ea în special, dar și pentru noi cei care am cunoscut-o, înțeles-o și apreciat-o în multiplele situații ale vieții de până acum”, a transmis Octavia Buhociu.  

Înmormântarea va avea loc miercuri, 22 decembrie, la Capela de la Cimitirul Pacea din Botoșani. Ora evenimentului nu este fixată încă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

astăzi, 12:37
170

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1041

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...

Sute de vizitatori în a doua zi de Târg la Popăuți. Ionică Nechifor: „Agricultura este ramura care are ponderea cea mai mare în județul Botoșani” (galerie foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
571

A doua zi a celei de-a XVI-a ediție a Târgului Regional de Zootehnie – utilaje agricole și produse tradiționale a adunat sute de spectatori.Evenimentul a început la ora 11:30 ...