Doliu în educația botoșăneană, a plecat la ceruri un profesor care a format generații de elevi

Colegii de cancelarie, dar și zeci de foști elevi au transmis regretul și gândurile de condoleanțe la plecarea unui dascăl iubit și respectat.

Doliu în educația botoșăneană, a plecat la ceruri un profesor care a format generații de elevi

Vestea tristă, ”cu adâncă durere în suflet”, a trecerii în veșnicie a venit din partea familiei. Prof. Aurica Bărbosu a fost un om de înaltă ținută, care a îndrumat pe drumul cunoașterii zeci de generații.

Condoleanțe au fost transmise și de colegii de geografie din zona Dorohoi, care  ”deplâng despărțirea de doamna profesor Aurica Bărbosu și se roagă bunului Dumnezeu să o odihnească în lumina și pacea Raiului!”

Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, 15 noiembrie 2023, la ora 10:30, la Biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” Dersca.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

astăzi, 10:01
229

A visat să devină medic, însă visul s-a spulberat în ziua în care Miruna Ioana a suferit un anevrism. Din acea zi nu și-a mai revenit. A devenit pacientă în secția spital...

Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

astăzi, 09:27
48

Virozele respiratorii încă fac probleme în spitalele din județul Botoșani. În ultima săptămână, peste 100 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spita...

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
162

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...