Doliu în educația botoșăneană, a plecat la ceruri un profesor care a format generații de elevi

Colegii de cancelarie, dar și zeci de foști elevi au transmis regretul și gândurile de condoleanțe la plecarea unui dascăl iubit și respectat.

Doliu în educația botoșăneană, a plecat la ceruri un profesor care a format generații de elevi

Vestea tristă, ”cu adâncă durere în suflet”, a trecerii în veșnicie a venit din partea familiei. Prof. Aurica Bărbosu a fost un om de înaltă ținută, care a îndrumat pe drumul cunoașterii zeci de generații.

Condoleanțe au fost transmise și de colegii de geografie din zona Dorohoi, care  ”deplâng despărțirea de doamna profesor Aurica Bărbosu și se roagă bunului Dumnezeu să o odihnească în lumina și pacea Raiului!”

Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, 15 noiembrie 2023, la ora 10:30, la Biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” Dersca.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr din Botoșani, primul admis la specializarea dorită: ”Sunt recunoscător tuturor!”

astăzi, 08:30
353

Alexandru-Gabriel Crețu, din Darabani, a reușit performanța de a fi admis primul la specializarea Finanțe-contabilitate din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrative de la...

Anunț important de la Apele Române: Ce se întâmplă acum la Barajul de la Stânca-Costești!

astăzi, 08:11
265

Vineri, Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a anunţat că România a cerut Republicii Moldova să aprobe majorarea debitului de apă eliberată din Barajul Stânca-Costeşt...

Botoșăneni condamnați la 10 și 12 ani închisoare pentru uciderea unui bărbat. Motivul pentru care instanța a micșorat daunele morale!

astăzi, 07:38
163

Curtea de Apel Suceava a redus cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Ioan Ș. la 10 ani de închisoare (în loc de 12 ani de închisoare), pentru săvârșirea infracțiunii de ...