Doar patru candidați au obținut nota 10 la examenul scris din cadrul concursului de titularizare

Doar patru candidați au obținut nota 10 la examenul scris din cadrul concursului de titularizare

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar - sesiunea 2022 (după soluționarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 27 iulie 2022, ora 10:00, pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

La nivelul județului Botoșani, rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 46,06% față de 43,99% (înainte de contestații), procentul notelor între 5 și 7 este de  36,35% față de 37,49% (înainte de contestații).

Un număr de 4 candidați au obținut nota 10 la proba scrisă, iar 195 candidați au obținut note între 7 și 9,99 față de 186 candidați (înainte de contestații).

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, s-au prezentat 485 candidați din totalul de 574 de candidați înscriși.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba practică, minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba practică, minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor care au obţinut media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 64 alin. (8), la concursul naţional, sesiunea 2022, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu respectarea condiţiilor din Metodologia cadru va avea loc în data de 29.07.2022, în aula de la Colegiul National „A.T. Laurian” Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
827

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de dimineață până seara de zeci de botoșăneni, care fie au participat la diverse activități, fie au fost alături de familie.Pe...

1 Decembrie la Botoșani: cetățenii au ieșit pentru o paradă „fastuoasă” și s-au ales cu un concert popular pe Unirii (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
3203

Adunați cu mic, cu mare în Centrul Istoric al orașului, însă într-un număr redus în comparație cu anii trecuți, botoșănenii au participat la momente festive. S-a intona...

Mobilizare exemplară a botoșănenilor pentru salvarea fetiței trimisă la Iași cu arsuri pe față și mâini (foto)

Joi, 30 Noiembrie 2023
806

Peste 100 de botoșăneni au sărit în ajutorul familiei greu încercate de viață, din Săveni. Elevi, oameni simpli, apărători ai legii și ai vieții omenești sau șefi de instituți...