Doar patru candidați au obținut nota 10 la examenul scris din cadrul concursului de titularizare

Doar patru candidați au obținut nota 10 la examenul scris din cadrul concursului de titularizare

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar - sesiunea 2022 (după soluționarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 27 iulie 2022, ora 10:00, pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

La nivelul județului Botoșani, rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 46,06% față de 43,99% (înainte de contestații), procentul notelor între 5 și 7 este de  36,35% față de 37,49% (înainte de contestații).

Un număr de 4 candidați au obținut nota 10 la proba scrisă, iar 195 candidați au obținut note între 7 și 9,99 față de 186 candidați (înainte de contestații).

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, s-au prezentat 485 candidați din totalul de 574 de candidați înscriși.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba practică, minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba practică, minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor care au obţinut media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 64 alin. (8), la concursul naţional, sesiunea 2022, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu respectarea condiţiilor din Metodologia cadru va avea loc în data de 29.07.2022, în aula de la Colegiul National „A.T. Laurian” Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ambasadorul Regatului Danemarcei, Uffe Balslev, a participat la inaugurarea unei fabrici noi în industria ușoară, în Botoșani

Vineri, 30 Septembrie 2022
187

Vineri, la Botoșani, în prezența Excelenței Sale, Uffe Balslev, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România și a reprezentanților managementului LTP Balkan, a fost inaugurată c...

O ședință la sediul IJJ despre bullying-ul în școli s-a finalizat cu un exercițiu al mascaților (fotogalerie)

Vineri, 30 Septembrie 2022
63

În această după-amiază, membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani (A.T.O.P.) au fost convocați pentru ședința în plen, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Jude...

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii locali celor de vindeau ciuperci și struguri pe strada Armeană

Vineri, 30 Septembrie 2022
241

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială, în perioada 19 – 28 septembrie, au acționat în Piața Centrală, din municipiul Botoșani, pentru respectarea norm...