Deschiderea anului școlar la unul dintre liceele de elită din Botoșani: ”În această instituție școlară se promovează excelența” – Foto, video

Festivitatea de deschidere a noului an școlar i-a adunat în curtea unității de învățământ pe elevii de gimnaziu și de liceu, alături de profesorii lor, dar și de părinți și oficialitățile invitate.

Deschiderea anului școlar la unul dintre liceele de elită din Botoșani: ”În această instituție școlară se promovează excelența” – Foto, video

Forfotă, bucurie, emoție și multe flori în această dimineață, la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani.

În rândul invitaților s-au aflat, ca în fiecare an, oficialități din rândul administrației locale și județene, dar și din sfera politică.

Directorul unității de învățământ, Cristina Chiriac, le-a urat copiilor să fie ”demni de statutul de elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, dar și să fie sănătoși și să se implice în cât mai multe proiecte școlare și extrașcolare.

”Întăresc și mai mult convingerea că aici, în această instituție școlară se promovează excelența, implicarea, profesionalismul și competența. Dragi elevi, vă doresc un an școlar în care să rămâneți cu toții sănătoși, vă doresc implicare în cât mai multe proiecte școlare și extrașcolare, rezultate și cât mai multe realizări pe măsură, vă doresc să fiți demni de statutul de elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și nu în ultimul rând bucurii, sănătate și mult succes tuturor în noul an școlar”, a spus Cristina Chiriac, directorul Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Botoșani.

La festivitatea de deschidere a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” au participat și prefectului județului, Sorin Cornilă, inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc, dar și deputatul liberal Costel Șoptică.

Revenim cu detalii!






 

 

Spune-ne opinia ta