Copila din Botoșani care iubește sfinții din icoană. Pe podium la Olimpiada Națională „Meșteșuguri artistice tradiționale”! (Foto)

O elevă din Botoșani s-a întors cu Premiul II de la Olimpiada Națională cu participare internațională „Meșteșuguri Artistice Tradiționale”.

O performanță demnă de toată lauda pentru Maria Chiș și pentru profesoara ei, Petronela Țurcanu.

„Victorie! O experiență minunată pe care nu o voi uita niciodată. M-am distrat, am râs și chiar am plâns de bucurie. Sunt recunoscătoare pentru tot și le mulțumesc doamnei mele profesoare Petronela Țurcanu, care m-a îndrumat și mi-a deschis ochii către această cale, părinților mei Daniela Levarda și Alexandru Chiș pentru toată susținerea și incurajările nelimitate, doamnei Carmen Macovei care a participat cu noi și a fost acolo în cele mai emoționante momente, colegelor mele Anna Pușcașu, Parascheva Mariana, Daria Puiu, Delia Maria Constantineanu, Andreea Puiu, care îmi sunt prietene și care au petrecut acest timp alături de mine și tuturor celor care mi-au fost alături chiar și cu un gând bun. Munca în sfârșit a dat roade. Felicitări tuturor celor care s-au aflat aici!”, a transmis Maria Chiș.

Maria Chiș este elevă în clasa a VIII-a la Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” din Botoșani și a participat la Olimpiada Națională „Meșteșuguri artistice tradiționale” la categoria Pictat icoane pe sticlă.

Judetul Botoșani a excelat în premii, acesta este doar unul dintre cele cinci pe care elevii le-au obținut la diferite secțiunii.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...