Consiliul Județean al Elevilor din Botoșani are un nou președinte. Vezi cine este noua voce a elevilor!

Aproape întregul birou executiv al CJE Botoșani a fost schimbat în urma alegerilor de anul trecut.

Consiliul Județean al Elevilor din Botoșani are un nou președinte. Vezi cine este noua voce a elevilor!

Teodora-Maria Furtună este noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor (CJE) din Botoșani, în urma alegerilor care s-au desfășurat în luna decembrie a anului 2023.

Astfel, de la finele anului trecut, Teodora-Maria Furtună, la doar 17 ani, a devenit vocea și sprijinul tuturor elevilor din județul nostru.

Adolescenta este elevă în clasa a XI-a, la profilul uman, specializarea filologie, la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi.

Învăț la Liceul Regina Maria din Dorohoi. Cel mai mult în timpul liber îmi place să mă implic în tot ceea ce înseamnă proiecte și implicare în educația non-formală. Cam acesta este și motivul pentru care am aplicat pentru această funcție. Îmi mai place să scriu, asta mă pasionează, tot ce înseamnă public-speaking și tot ce ține de educație”, a declarat pentru Știri.Botoșani.Ro Teodora-Maria Furtună.

Planuri de viitor în România!

Teodora Furtună are planuri serioase și după finalizarea liceului. Adolescenta își dorește să urmeze cursurile Facultății de Științe Politice sau Drept din București.

După ce termin liceul mi-aș dori să continui pe educație, motiv pentru care aș vrea să aplic pentru Facultatea de Științe Politice sau Drept în București. Vreau să mă îndrept către tot ce înseamnă educație, schimbare în România, pentru că vreau să rămân aici. Vreau să fac tot ce se poate să implementez ideile pe care le am eu și cumva să continui așa cum am început în gimnaziu”, ne-a mai spus Teodora-Maria Furtună.

Tânăra dorohoiancă beneficiază și de bursa școalară „Profesor Doctor Constantin Manolache” oferite pentru anul școlar 2023-2024 de Clubul Rotary.

Alături de ea în biroul executiv mai sunt Ema Andronic – vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor, Mihnea Andrei Lăcătușu – vicepreședinte CJE, Andrei Marin – director al departamentului pentru voluntariat și educație non-formală și Miruna Aioanei – departamentul PR.

Echipa încă nu este completă, urmând ca după alegeri să se ocupe și celelalte funcții.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
842

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8069

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1296

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...