Compania Naţională de Investiţii finanţează reparaţiile unei săli de sport din Botoşani

O sală de sport din municipiul Botoşani, aparţinând unei unităţi de învăţământ, va fi reabilitată cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii.

Compania Naţională de Investiţii finanţează reparaţiile unei săli de sport din Botoşani

Transmisă în urmă cu doi ani Companiei Naţionale de Investiţii, sala de sport a Liceului Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiul Botoşani va fi reabilitată în următoarea perioadă, deja licitaţia pentru constructor fiind organizată, după cum spune primarul Cătălin Flutur.

"Am primit de la Compania Națională de Investiții notificare potrivit căreia sala de la Liceul Pedagogic intră în reparații, că s-a făcut licitația pentru modernizare, extindere și reparații", spune Cătălin Flutur.

Potrivit oficialului, însă, proiectul pentru modernizarea sălii de sport a Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" nu a fost aprobat încă de CNI, deşi această lucrare ar fi fost prioritară şi, la fel ca cea de la Pedagogic, a fost transferată Companiei.

Sala de la Pedagogic are o suprafaţă de 570 mp şi iar gradul de uzură a finisajelor interioare şi exterioară depăşeşte 70%.

 

Spune-ne opinia ta