Cinci elevi botoșăneni, premiați la un concurs internațional de aritmetică mentală (foto)

Cinci elevi botoșăneni, premiați la un concurs internațional de aritmetică mentală (foto)

Miercuri, 5 decembrie, 68 dintre elevii României au participat la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală SAMA Global 2021.

Printre participanți se numără și cinci elevi botoșăneni, cursanți ai SmartyKids din Botoșani, care și-au dovedit prin rezultatele lor că sunt cei mai isteți copii, pentru al doilea an consecutiv.

La Olimpiadă, participanții și-au demonstrat abilitățile și tehnica de calcul pentru toate cele patru tipuri de operații: adunare, scădere, înmulțire și împărțire.

La această competiție, au participat copii din 19 țări, printre care: Taiwan, Rusia, Canada, Malaezia, Hong Kong, India, Armenia, Arabia Saudită, China, Vietnam, Jordan, Bulgaria, Palestina, Egipt, Uzbekistan, SUA, Marea Britanie și Trinidad și Tobago.

Copiii din Centrul Smartykids Botoșani au obținut Titlul de Campion și premiul I, de către Tudor Andronachi, Maria Tihon și Alexandru Ștefan Rotaru au obținut premiul II, iar premiul al III – lea a fost obținut de către Victor Gheorghiu și Eduard Tătaru.

„Felicitări tuturor copiilor care au participat la Olimpiada Internațională Online SAMA GLOBAL 2021, dar și părinților și profesorilor implicați din Centrul Educațional”, este mesajul transmis de către reprezentanții Centrului SmartyKids.

SmartyKids este o rețea internațională de Centre Educaționale pentru copii, cu 350 de centre în 8 țări din întreaga lume.

În Botoșani Centrul SmartyKids lucrează cu copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, oferind activități precum aritmetică mentală pentru copii de la 6 la 12 ani, citire rapidă pentru copii de la 8 la 12 ani.

Metodologiile SmartyKids includ cele mai importante practici didactice din lume și abordări ale dezvoltării intelectuale.

Echipa de profesori se străduiește să facă procesul de învățare atât de interesant prin jocuri, încât copilul să se angajeze pe deplin, dezvoltându-și în același timp potențialul intelectual.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
255

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
314

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
709

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...