Ceremonie la IȘJ: Noul inspector școlar general a fost numit în funcție (FOTO)

Ceremonie la IȘJ: Noul inspector școlar general a fost numit în funcție (FOTO)

Miercuri, 28 aprilie 2021, a avut loc ceremonia de învestire a noului inspector școlar general al IȘJ Botoșani, prof. Daniel Botezatu.

Noul șef al IȘJ este numit prin detașare, în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general la IȘJ Botoșani, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020 - 2021, cu rezervarea catedrei pe care este titular.

„Aș vrea să mulțumesc domnului Gabriel Hârtie. Ne despărțim în mod amiabil și sunt sigur că nu va fi o despărțire pentru că voi apela la expertiza dumnealui de fiecare dată când va fi nevoie.

Domnul Hârtie dispune de o experiență de care trebuie să ne folosim cu toții pentru binele învățământului botoșănean. Deci, domnule  general, adio, dar rămânem cu inspectoratul!

Să știți că dracul nu este chiar atât de negru cum a fost zugrăvit unora dintre dumneavoastră. Vă veți convinge pe parcurs că relațiile dintre noi vor fi mai mult decât relații profesionale, vor fi relații parteneriale și prietenești”, a declarat noul inspector școlar general al IȘJ, Daniel Botezatu.

La rândul său, fostul inspector școlar general al IȘJ, Gabriel Hărtie, a mulțumit colegilor pentru sprijinul acordat pe parcursul mandatului său și l-a felicitat pe noul șef al IȘJ.

„Mulțumesc, stimați colegi, pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat în toți acești ani.

Sper că nu am dezamăgit foarte multă lume prin deciziile pe care le-am luat pe parcursul acestor ani, dar eu consider că au fost luate în spiritul dezvoltării și a unui act educațional de calitate în unitățile noastre de învățământ.

Îl felicit pe domnul inspector școlar general, îi urez multă putere de muncă și îl asigur de disponibilitatea mea”, a declarat Gabriel Hârtie, fostul oficial al IȘJ Botoșani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta