Campanie a Inspectoratului Școlar pentru școlarizarea în învățământ dual sau profesional

Campanie a Inspectoratului Școlar pentru școlarizarea în învățământ dual sau profesional

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în perioada 11-22 noiembrie 2019, desfășoară acțiuni de popularizare, în rândul operatorilor economici din județ, a oportunităților de solicitare a școlarizării în învățământul dual și profesional pentru anul școlar 2020-2021.

În acest context, pentru învățământul dual, operatorii economici interesați sunt invitați să transmită, până la data de 22 noiembrie 2019, la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic București, solicitările de școlarizare în învățământul dual, conform modelului de solicitare postat pe site-ul I. Ș. J. Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

Solicitările operatorilor economici se pot transmite prin e-mail la adresa registratura.cndipt@gmail.com.

Pentru învățământul profesional, operatorii economici interesați sunt invitați să transmită, până la data de 22 noiembrie 2019, unităților de învățământ din județul Botoșani sau Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, solicitările de școlarizare în învățământul profesional pentru anul școlar 2020-2021, conform modelului de solicitare postat pe site-ul IȘJ Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

Unitățile de învățământ profesional și tehnic vor încheia, până la data de 29 noiembrie, contracte - cadru cu operatorii economici interesați pentru formarea profesională a elevilor din învățământul profesional.

Formularele - model de solicitare a școlarizării, lista unităților de învățământ cu calificările profesionale acreditate/autorizate și toate celelalte documente referitoare la organizarea și funcționarea învățământului profesional și a învățământului dual pot fi descărcate de pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
202

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
196

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
285

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...