Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă. Încep înscrierile pentru examen

Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă. Încep înscrierile pentru examen

Astăzi se dă startul înscrierilor la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Potrivit Antena3.ro, înscrierile pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat se vor desfășura în perioada 18 - 25 iulie.

La această sesiune se pot înscrie candidații care nu au reușit să obțină o notă de trecere în prima sesiune a Bacalaureatului, cei care au avut de dat corigențe în această vară sau candidații din promoțiile anterioare.

Înscriere examen Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă

Pentru a se înscrie, trebuie doar să completeze o cerere tip la secretariatul unității de învățământ pe care au absolvit-o.

Și pentru ca înscrierea să fie completă, mai au nevoie de 2 poze tip buletin, de foaia matricolă și de copii după documentele de identitate.

După prima sesiune a Bacalaureatului, rata de promovare a fost de 75.2% deci ne așteptăm ca cel puțin 24% dintre elevii care s-au înscris inițial pentru a susține Bacalaureatul să fie prezenți la bacul de toamnă.

Prima probă începe pe data de 16 august. Este vorba despre proba la limba și literatura română, iar primele rezultate vor fi afișate pe data de 31 august.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se distribuie gratuit pastilele cu iod și de unde pot fi ridicate

Marţi, 9 August 2022
159

După cum s-a stabilit în iunie, persoanele cu vârsta de până la 40 de ani pot primi comprimate cu iodură de potasiu, ce vor putea fi utilizate în cazul apariției unor accid...

Gheorghe Hagi, categoric după remiza din FC Botoșani – Farul: „Meritam să câștigăm! A fost unul dintre cele mai bune meciuri”

Marţi, 9 August 2022
105

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei Farul Constanța, s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în meciul cu FC Botoșani, însă este de părere că echipa sa ar fi meritat...

Marcel Ciolacu amenință cu alegeri anticipate dacă nu ajunge prim-ministru la vară

Marţi, 9 August 2022
58

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, într-o conferință de presă la Parlament, că dacă nu se va face rotativa în ceea ce privește premierul, „nu e altă variantă...