Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean al Elevilor

Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean al Elevilor

Ieri a avut loc Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor, prilej cu care au fost aleși și noii vicepreședinți, în număr de 3, care vor completa Biroul Executiv.

În urma votului reprezentanților tuturor liceelor din liceele ce au participat la ședința, au fost aleși următorii vicepreședinți: Mihai Iftime(Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi), Iuliana Simion(Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi) și Iosif Pintilie (Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani).

Aceștia vor completa Biroul Executiv din care mai fac parte și președintele Alexandru Breșug și secretara Delia Apostoliu, ambii elevi ai Colegiului Național "Mihai Eminescu".

În perioada următoare vor fi aleși și directorii departamentelor vacante: PR și Comunicare, Învățământ Vocațional, Tehnic și Profesional, Învățământ Gimnazial și Teoretic și departamentul de Activități Extrașcolare.

Tot ieri a fost ales în funcția de Director al Departamentului de Activități Sportive și Ionel Bălinișteanu, de la Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
168

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
173

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
254

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...