5,75 - cea mai mică medie cu care s-a intrat în sesiunea de primăvară 2022 la Școala de Poliție din Câmpina

5,75 - cea mai mică medie cu care s-a intrat în sesiunea de primăvară 2022 la Școala de Poliție din Câmpina

Sâmbătă, 9 aprilie 2022, a avut loc proba scrisă de evaluare a cunoștințelor pentru candidații la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Este proba cea mai importantă din întreaga sesiune de admitere, probă în urma căreia se anunță rezultatele la actuala sesiune.

Potrivit publicației câmpinatv.ro, pentru cele 1.340 locuri disponibile la Școala de Poliție din Câmpina la această sesiune s-au înscris 3.600 de candidați.

În perioada 31 martie - 6 aprilie, la centrele zonale de selecție s-au susținut probele fizice, în urma cărora au rămas doar 2.476 candidați.

Acum, în urma rezultatelor de la proba scrisă, înainte soluționării contestațiilor, cele mai mari medii au fost înregistrate de doi candidați din județele Constanța și Ilfov, și anume 8,80. Cea mai mică medie cu care s-a intrat 6,80.

Dar aceasta nu este cea mai mică medie cu care s-a intrat la școala din Câmpina, pentru că la candidații de etnie romă nici nu s-au putut ocupa cele 24 de locuri, doar 23 de candidați având media finală peste 5, intrându-se cu medii cuprinse între 7,60 și 5,75, această din urmă medie, cea mai mică de intrare la Școala de Poliție în această sesiune, aparținând unui candidat din județul Teleorman.

Situația este asemănătoare și la candidații din alte minorități, din cele zece locuri ocupându-se doar nouă, mediile fiind cuprinse între 8,30 și 6,00.

Aceste date se mai pot schimba, nu numai după soluționarea contestațiilor de la proba scrisă, dar și după examenul medical, programat în perioada 18 aprilie - 20 mai 2022. Rezultatele finale vor fi publicate pe 27 mai 2022.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
12

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
165

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
82

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...