Ziua Națională a Contabilului Român la Botoșani. Președinte CECCAR: „Suntem puternici dacă suntem uniți!” (foto, video)

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) aniversează, în fiecare an, la 13 iulie, Ziua Națională a Contabilului Român. 2024 este al 20-lea an în care se sărbătorește cel mai important eveniment din România dedicat profesiei contabile.

Ziua Națională a Contabilului Român la Botoșani. Președinte CECCAR: „Suntem puternici dacă suntem uniți!” (foto, video)

   Foto: Știri.Botoșani.Ro/Florin Timofte

Manifestările organizate cu acest prilej, desfășurate sub sloganul „Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!”, s-au desfășurat luni, 15 iulie, la Popas Cucorăni.

„Vă doresc să fiți mereu apreciați la justa dumneavoastră valoare”

În debutul evenimentului, Eugenia Dăscălescu, președinte CECCAR – Filiala Botoșani, a transmis mesajul organizației pe care o reprezintă cu această ocazie.

Astăzi este ziua în care celebrăm munca, dedicarea și profesionalismul nostru. Fiecare dintre noi contribuie la succesul echipei din care facem parte prin precizie, responsabilitate și atenție la toate detaliile. Împreună formăm un tot extraordinar, un organism viu, nu degeaba ne numim organism profesional, care își pune amprenta tot mai puternic pe tot ce înseamnă economie de piață. Suntem necesari, utili și extrem de profesionaliști. Vă mulțumesc pentru eforturile depuse zilnic și pentru sprijinul acordat antreprenorilor dumneavoastră în momentele dificile, pentru răbdare și dăruire, pentru optimismul cu care priviți mereu înainte. Să ne bucurăm de realizările noastre și să privim cu încredere spre viitor. Suntem puternici dacă suntem uniți”, a declarat Eugenia Dăscălescu, președintele CECCAR – Filiala Botoșani.

De asemenea, Eugenia Dăscălescu și-a îndemnat colegii să fie în stare să combine pasiunea profesiei cu bucuria vieții.

Dragi colegi, vă doresc să fiți mereu apreciați la justa dumneavoastră valoare, să fiți însoțiți de recunoștință pentru munca dumneavoastră depusă zilnic, pentru devotament, corectitudine și tactul de care dați dovadă în permanență. Să știți și să fiți în stare să combinați pasiunea profesiei cu bucuria minunată a vieții”, a completat Eugenia Dăscălescu.

Printre invitați s-a numărat și Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Este un nou moment de sărbătoare pentru domniile voastre, dar și pentru noi. De ce spun și pentru noi? Pentru că fără munca pe care o faceți în fiecare zi noi practic, instituțiile, fără dumneavoastră nu am putea exista. De aceea este foarte bine să ne adunăm măcar o dată pe an să ne cunoaștem mai bine, să vă felicităm pentru munca pe care o depuneți și să vă spunem din nou și din nou cât de prețioși sunteți pentru noi”, a declarat Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) Botoșani.

De asemenea, un colaborator activ al contabililor este și Tribunalul Botoșani. Din partea instituției a fost prezent vicepreședintele Tribunalului, Constantin Tăutu.

Aveți tot sprijinul Tribunalului Botoșani. O parte dintre dumneavoastră colaborați cu Tribunalul Botoșani prin activitatea pe care o desfășurați ca experți contabili. Fără ajutorul dumneavoastră ne-ar fi foarte greu, deoarece nu suntem specializați în acest domeniu și avem în continuu nevoie de expertiza dumneavoastră. Sperăm să avem totodeauna și banii ca să vă plătim pentru munca depusă și să veniți cu drag la instanță, deoarece scopul este comun: să ajutăm cetățenii. Noi vă prețuim și vă recunoaștem munca fiind una de înaltă calificare”, a declarat Constantin Tăutu, vicepreședintele Tribunalului Botoșani.

Într-o eră în care tehnologia redefinește toate aspectele vieții profesionale pentru a rămâne relevante noilor realități din lumea afacerilor, evenimentul și-a propus să exploreze modul în care inteligența artificială și soluțiile smart pot transforma contabilitatea, îmbunătățind eficiența, precizia și valoarea adăugată oferită de profesioniștii contabili partenerilor lor.

Acest aspect „Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI” a fost prezentat de Doru Leahu, expert contabil din Botoșani.

 

 




















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

astăzi, 15:42

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...

Alertă în cimitirul Pacea din Botoșani: Un bărbat a amenințat că se aruncă din copac! (foto, video)

astăzi, 14:57

Forțele de ordine au fost puse în alertă, joi după-amiază, după ce un bărbat amenința că se aruncă dintr-un copac în cimitirul Pacea. La fața locului au ajuns mai multe echipa...

Părinții din Botoșani se tem pentru siguranța copiilor, petiții adresate prefectului! (video)

astăzi, 14:15

Comitetul de Părinți de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani a adresat către Instituția Prefectului a județului Botoșani o petiție prin care solicită monit...