Zeci de persoane prezente la bursa locurilor de muncă s-au angajat pe loc (fotogalerie)

Zeci de persoane prezente la bursa locurilor de muncă s-au angajat pe loc (fotogalerie)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Botoşani a organizat astăzi, 12 mai 2023, „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, una dintre cele mai importante acţiuni implementate la nivel judeţean pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi agenţi economici.

Au participat la acest eveniment, un număr total de 40 agenți economici care au pus la dispoziție 517 locuri de muncă vacante, iar numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă participante a fost de 312 .

Dialogul direct dintre cerere și ofertă pe piața muncii a avut ca rezultat :

-              selectarea în vederea ocupării unui număr total de 114 persoane, din care 1 persoană marginalizată social

-              86 persoane au fost încadrate pe loc în urma interviurilor susținute în cadrul acțiunii în următoarele domenii de activitate: construcții, confecții, comerț și prestări servicii.

La eveniment, alături de organizatorul A.J.O.F.M. Botoșani au participat din partea autorităților publice centrale și locale, Marius Constantin Budăi - Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Paula Berențan – subprefectul județului Botoșani, domnul Cristian Nistor - administratorul public al județului Botoșani, precum şi Bogdan Buhăianu – viceprimarul municipiului Botoșani.

Obiectivul acestei întâlniri respectiv creșterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și onorarea ofertei cu locuri de muncă depuse de agenții economici a fost atins.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
882

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8819

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...