Se anunta PROTESTE de amploare!

Scumpirile la carburanti operate de companiile petroliere imediat dupa intrarea in vigoare a supraacizei de 0,16 lei la litru ii scot pe transportatori in strada.

Se anunta PROTESTE de amploare!

Patronatele din domeniul transporturilor anunta proteste de amploare. Protestele vor incepe din data de 1 octombrie in Piata Victoriei din Capitala, chiar in fata Guvernului.

Guvernul a decis saptamanile trecute introducerea in doua trepte a unei supra-accize pe carburanti, iar imediat dupa preturile carburantilor au inceput sa creasca, motivul invocat fiind cresterea preturilor la titei, pe fondul uraganului din Texas. Din momentul anuntarii pana in prezent, preturile carburantilor au crescut cu pana la 10 bani pe litru. Chiar din dimineata zilei de vineri, 15 septembrie, cand a intrat in vigoare prima treapta a supraaccizei, statiile de benzina au anuntat preturi mai mari cu pana la 10 bani pe litru.

"Vom continua sa platim o acciza majorata si lucrurile vor sta la fel, nu se face nimic in zona de infrastructura. Vom cere oficial autorizatie de manifestatie in Piata Victoriei incepand cu 1 octombrie. Ne aflam in situatia in care cresterile de pret au avut loc pana si asta noapte.. Cred ca domnul Miihai Tudose trebuie sa treaca la actiune nu mai are ce discutii sa poarte, sa treaca la redeventa", a mai spus la Realitatea TV Augustin Hagiu, presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT).

Potrivit acestuia, fiecare zi care trece inseamna pierderi si la bugeutul de stat si in buzunarul romanilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...