Președintele Camerei de Comerț Botoșani solicită întâlniri între atașatul comercial al Ambasadei SUA în România și reprezentanții celor mai importante firme din județ!

Președintele Camerei de Comerț Botoșani solicită întâlniri între atașatul comercial al Ambasadei SUA în România și reprezentanții celor mai importante firme din județ!

În data de 5 aprilie, ES domnul Hans Klemm, Ambasadorul Stateklor Unite ale Americii la București, a efectuat o vizită în județul Botoșani, ocazie cu care, la sediul Primăriei municipiului Botoșani, a avut loc o întâlnire la care au participat primarul municipiului Botoșani, subprefectul județului Botoșani, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani.

Pe parcursul discuțiilor a fost prezentat județul Botoșani din punct de vedere istoric, administrativ și economic, cu accent pe potențialul investițional al județului și pe determinarea mediului de afaceri din Botoșani de a deschide noi relații de colaborare cu firmele americane.

Președintele Camerei de Comerț a solicitat organizarea unei întâlniri bilaterale între atașatul comercial al Ambasadei SUA în România și reprezentanții celor mai importante firme din județ, propunere acceptată, urmând a fi stabilite detaliile organizatorice, în cel mai scurt timp.

Tot cu această ocazie, ES domnul Hans Klemm a vizitat SC Elsaco Electronic SRL, firmă membră a Camerei de Comerț Botoșani, și care are în derulare contracte cu parteneri americani. (Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...