Posturi atractive la stat, salarii minime la privat. Oferta angajatorilor botoșăneni pentru această săptămână!

Posturi atractive la stat, salarii minime la privat. Oferta angajatorilor botoșăneni pentru această săptămână!

Aproape 700 de locuri de muncă anunță în această săptămână Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, în creștere față de lunile din urmă. Alte 137 de posturi sunt puse la dispoziția șomerilor de către angajatorii din celelalte județe ale țării.

Abatorul Răchiți angajează șef depozit, condiția fiind vechimea de 3 ani și studii superioare, în timp ce Spitalul Mavromati are o ofertă atrăgătoare pentru un post de inginer, salariul anunțat fiind de 4400 lei. 

În schimb, un asistent medical generalist, la Mavromati, va beneficia de o retribuție lunară care ajunge la 3948 lei. 

Și Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe face angajări, fiind anunțate vacante patru posturi de asistent medical generalist, cu condiția vechimii de 6 luni. Salariul ajunge la 3750 lei. 

Un post de lucrător calificat în floricultură și arboricultură este anunțat la Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani, cu un salariu de 3090 lei. La aceeași instituție, cu același salariu, este scos la concurs un post de sudor cu 5 ani vechime. 

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
330

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
350

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
212

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...