Peste 600 de locuri de muncă disponibile la Botoșani

Peste 600 de locuri de muncă disponibile la Botoșani

În această săptămână, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani sunt declarate vacante, de către angajatorii botoșăneni, un număr de 622 de locuri de muncă.

Sunt disponibile posturi la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”, la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona, la Liceul Tehnologic din Coțușca, dar și în alte instituții de stat.

De asemenea, cei interesați să obțină o diplomă de calificare într-un domeniu trebuie să știe că la AJOFM se realizează cursuri de calificare, săptămânal.

Potrivit unui document emis de către reprezentanții instituției, în această săptămână cetățenii se pot înscrie pentru a obține o diplomă de calificare pentru mecanic auto, fiind disponibile 10 locuri.

Lista locurilor de muncă poate fi consultată aici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1268

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9792

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1311

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...