Peste 500 de locuri de muncă disponibile în județ

Peste 500 de locuri de muncă disponibile în județ

Cetățenii aflați în căutarea unui loc de muncă au puse la dispoziție de către angajatorii botoșăneni un număr de 554 de posturi vacante în județul Botoșani, anunță Gabriela Vranciuc, purtător de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani.

Potrivit acesteia, pentru cetățenii cu studii superioare sunt vacante doar 18 locuri, iar pentru cei cu studii medii sunt disponibile 536 de locuri de muncă.

De asemenea, în domeniul confecțiilor este cea mai mare lipsă de angajați, fiind vacante un număr de 247 de job-uri. Situația este asemănătoare și în construcții, de unde angajatorii au declarat vacante un număr de 173 de posturi.

În alimentație publică sunt disponibile 25 de job-uri, în prelucrarea și conservarea cărnii sunt 23 și în alte domenii de activitate sunt vacante 86 de posturi.

Cei care sunt interesați să intre pe piața muncii și doresc mai multe informații despre oferta locurilor de muncă se pot adresa la sediul AJOFM din municipiul Botoșani, de pe strada Colonel Tomoroveanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
345

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
953

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
152

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...