Peste 3.000 de dosare au fost aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

Peste 3.000 de dosare au fost aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

Peste 3.000 de dosare au fost acceptate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice, fiind admise şi 19 contestaţii, a anunţat, marţi, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit Antena3.ro.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic şi Curăţăm România, în urma şedinţei Comitetului de Avizare din 20 septembrie 2022.

Pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 295 de dosare pentru 414 autovehicule şi 9 motociclete, iar pentru Rabla Plus - 227 de dosare pentru 353 autovehicule electrice, dintre care 275 pur electrice şi 77 electrice hibride şi 1 motocicletă electrică. De asemenea, au fost admise şi 5 contestaţii pentru 12 autovehicule, dintre care, 1 autovehicul electric hibrid şi 11 autovehicule pur electrice.

Mai mult decât atât, AFM a aprobat peste 3.000 de dosare în Programul Casa Verde Fotovoltaice

Totodată, în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic a fost admisă o contestaţie. Potrivit sursei citate, în cadrul Programului Curăţăm România a fost aprobat un dosar în valoare de 17.327,40 lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic şi Curaţăm România.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
123

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
88

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
259

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...