Peste 300 de locuri de muncă oferite absolvenților botoșăneni la Bursa Locurilor de Muncă!

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Botoșani, în parteneriat cu Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți din acest an.

Evenimentul va avea loc pe 11 octombrie, de la ora 10:00, în incinta Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani.

Acest eveniment are drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile în judeţ şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici, precum şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis de angajare.

De asemenea, vor fi prezenți reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani, Inspectoratului de Poliție Județean, Centrului Militar Județean și Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Reprezentanții structurilor MAI și MapN vor prezenta oferta educaţională, acest moment reprezentând o oportunitate pentru tineri de a opta pentru dezvoltarea unei cariere în aceste domenii de activitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un elev din Botoșani medaliat la Olimpiada Internațională de Astronomie din Nepal alături de alți copii din întreaga țară! (Foto)

astăzi, 12:18

Lotul României se întoarce cu un palmares bogat de la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică pentru Juniori, din Kathmandu, Nepal, din perioada 3-10 octombrie. Elevii...

Încep lucrările de modernizare și reabilitare a Maternității Botoșani! (Foto)

astăzi, 12:02

Președintele Consiliului Județean Botoșani a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea termică și modernizarea Maternității din Botoșani. Lucrările vor fi realizat...

El este Marian, tânărul din Botoșani, crescut la casa de copii și care are de plătit 1,54 milioane de lei la Fisc. Ce spun avocații!

astăzi, 11:43

Chiar la casa de copii, locul unde se presupune că era ocrotit de lege, a fost păcălit de un bărbat și ajuns acum, la ani distanță, să aibă de plată o avere către ANAF. A aflat vestea-...