Modificările apărute în legislația muncii, subiect de dezbateri pe agenda Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani

Modificările apărute în legislația muncii, subiect de dezbateri pe agenda Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani organizează mâine, 17 martie, începând cu ora 10:00 un seminar Gratuit având ca tematică modificările apărute în legislația muncii.

CCIA au anunțat că specialiștii ITM Botoșani vor aborda teme de actualitate precum modificările Codului Muncii în privinţa telemuncii, prevederile legale privind zilierii, măsuri obligatorii și recomandate agenților economici în contextul crizei Covid-19.

De asemenea, unul dintre subiectele abordate va fi prevederile legale în legătură cu munca nedeclarată.

“Seminarul se dorește a fi unul interactiv, cu propuneri de tematici și din partea participanților. Seminarul se va derula la sediul Camerei de Comerț, str. Dragoș Vodă nr.13. Rugăm reprezentanții firmelor, care doresc să participe, să se înscrie la telefon 0749530478 sau e-mail secretariat@cciabt.ro. Numărul locurilor este limitat la 15 persoane în vederea respectării restricțiilor legale în vigoare”, a explicat CCIA Botoșani într-un comunicat de presă.

 

Spune-ne opinia ta