Licitație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași, câștigată de o firmă din Dorohoi. Valoarea lucrărilor depășește 600.000 de lei!

Licitație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași, câștigată de o firmă din Dorohoi. Valoarea lucrărilor depășește 600.000 de lei!

Recent, DGRFP Iasi a organizat o licitatie pentru reabilitarea mai multor birouri vamale. Dupa verificarea dosarelor, doar doua firme au fost acceptate pentru sesiunea de deschiderea a ofertelor.

Este vorba despre Compania Constructii Feroviare SA, din Campulung Moldovenesc, si Delta Con SRL, din Dorohoi. Prevederea era de 675.000 lei, adica 150.000 de euro.

Dupa analizarea ofertelor, firma din Dorohoi a fost declarata castigatoare, cu o oferta de 608.027 lei. Se doreste realizarea unor lucrari de reparatii la platforme de scanare si cai de rulare in cadrul vamilor Sculeni (Iasi), Siret (Suceava), Stanca-Costesti (Botosani) si Albita (Vaslui).

Potrivit bzi.ro, la Vama Sculeni se vor face reparatii la platforma de scanare si la caile de rulare pentru o suprafata de 2.100 metri patrati, in timp ce la Vama Siret va fi realizat acelasi tip de lucrari, dar pentru o suprafata de 1.000 metri patrati, plus marcaje rutiere, separatori de trafic, plantare de stalpi pentru indicatoare de circulatie rutiera din metal. Aceleasi investitii se vor face si la vamile Stanca - Costesti si Albita, suprafata studiata fiind diferita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
20

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
102

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
13

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...