Creşterea salariului minim şi majorarea veniturilor din administraţia locală, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

Guvernul urmează să adopte vineri, în cadrul şedinţei, mai multe măsuri printre care creşterea salariului minim la 1.450 lei, majorarea cu 20% a veniturilor din administraţia locală şi cu 50% a salariilor actorilor şi a altor categorii de artişti, potrivit unui anunţ făcut de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Creşterea salariului minim şi majorarea veniturilor din administraţia locală, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

   Foto: economica.net

Liderul social-democraţilor a precizat că Guvernul "lucrează intens" pentru a putea adopta "creşterea salariului minim la 1.450 lei; majorarea cu 20% a salariului din administraţia locală; majorarea cu 50% a veniturilor actorilor şi a altor categorii de artişti", arata News.ro.

De asemenea, printre măsurile care urmează să fie adoptate de Guvern se mai numără "introducerea transportului gratuit pe calea ferată pentru studenţi, creşterea punctului de pensie la 1.000 lei, creşterea burselor prin majorarea alocării per student de la 83 lei la 201 lei şi creşterea pensiei minime de la 400 lei la 520 lei".

Nu în ultimul rând, cabinetul Grindeanu va adopta "reducerea impozitului la 1% din cifra de afaceri pentru microîntreprinderile care sunt sub plafonul de 500.000 euro".

"Sper ca, atât Preşedintele, cât şi opoziţia, să înţeleagă semnalul dat de români prin vot. Românii au votat pentru a avea o viaţă mai bună!", a conchis Liviu Dragnea.

Şedinţa de Guvern începe la ora 14.

 


Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/cresterea-salariului-minim-si-majorarea-veniturilor-din-administratia-locala-pe-ordinea-de-zi-a-sedintei-de-guvern_131232.html#ixzz4UxjtgBvq

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...