Cele mai puternice firme private integral româneşti din Botoșani şi oamenii de afaceri care le controlează!

Analiza a luat în calcul doar firmele cu capital integral privat românesc, ai căror asociaţi sau acţionari au cetăţenie română.

Cele mai puternice firme private integral româneşti din Botoșani şi oamenii de afaceri care le controlează!

Economica.net a realizat o analiză exclusivă despre firmele cu capital privat integral românesc, din fiecare judeţ al ţării, grupate în regiuni de dezvoltare.

Astfel, Ruslan Balic are cea mai puternică afacere românească din Botoşani. Filma Doly Com Distribuţie este cea mai mare afacere românească din Botoşani, după cum reiese din analiza Economica.net.

Pe locul doi se află Elsaco Electronic, cu asociații Valeriu Iftime, Ovidiu Jitaru, Petru Parfenov, Doru Popa, conform datelor obţinute din Termene.

Samcom AS e deţinută de Ştefan Tipu, arată datele obţinute de la ONRC.

Marian Cătălin Livadariu e asociat unic la Proagro, conform informaţiilor pe care Economica.net le-a obţinut din Termene.

Dadycom e deţinută de Raluca Tipu, conform datelor obţinute de la ONRC.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
78

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
106

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
169

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...