Cauți de muncă în Botoșani? Salarii de mii de lei la stat, minim pe economie la privat!

Cauți de muncă în Botoșani? Salarii de mii de lei la stat, minim pe economie la privat!

Peste 350 de locuri de muncă vacante în această săptămână, în județul Botoșani, botoșănenii având la dispoziție și alte 216 oferte de la angajatori din alte județe ale țării.

Până pe data de 13 aprilie este deschisă oferta lansată de Primăria Botoșani, care angajează un director cu 3 ani vechime, studii superioare in domeniul științelor ingineresti, cu masterat sau studii postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitării functiei publice. Salariul anunțat este de 11.210 lei. 

3750 lei lunar va primi un asistent medical generalist la Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga. 

Primăria Botoșani angajează un consilier în administrația publică, salariul anunțat fiind de peste 5500 lei, în timp ce un consilier administrația publică la Primăria Vorniceni va primi lunar un salariu de 3420 lei, cu condiția să aibă vechime un an. Un alt post de acest fel, la aceeași primărie, dar cu vechime de 5 ani, va fi retribuit cu 3860 lei lunar. Primăria Vorniceni caută și un consilier juridic (salariul de 3420 lei).

Un economist caută Spitalul Județean Mavromati, salariul fiind de 3089 lei. În timp ce un asistent medical generalist, post scos la concurs de Primăria Săveni, va avea o retribuție lunară de 4400 lei.  

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!
 

  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
13

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
65

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
141

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...