Angajări masive la o societate din Botoșani, se asigură transportul gratuit și o masă caldă!

Șomerii au la dispoziție un număr de 164 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani.

Angajări masive la o societate din Botoșani, se asigură transportul gratuit și o masă caldă!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani a publicat lista cu locurile de muncă disponibile în județ, în această săptămână.

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele AJOFM Botoșani sunt înregistrate 164 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 10 sunt pentru persoanele cu studii superioare și pentru cei cu studii medii sunt disponibile un număr de 154 de locuri. Pentru șomerii calificați sunt vacante 137 și pentru cei necalificați sunt disponibile 27 de posturi.

Angajări masive la o societate din Botoșani!

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt la o societate din Botoșani. Agentul economic face angajări masive, asigurând oamenilor transport gratuit și o masă caldă, deoarece mare parte din locurile de muncă sunt în localitatea Roma.

Printre posturile disponibile la această firmă se numără unul de inginer mecanic, două de inginer chimist, trei de inginer în industria alimentară și unul de inginer automatist. Acestea sunt disponibile pentru localitatea Roma.

Mai multe detalii și oferta completă pot fi consultate de AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
155

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
919

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
443

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...