VIDEO: Aceasta este reclama Volkswagen interzisă de englezi

​Când ați auzit ultima dată de o reclamă Volkswagen interzisă? Ei bine, se întâmplă din ce în ce mai des ca diferite reclame să fie interzise, dar motivele pentru care se întâmpla asta depind de la o țară la alta.

VIDEO: Aceasta este reclama Volkswagen interzisă de englezi

În cazul acesta, avem o reclamă Volkswagen interzisă în Regatul Unit de Autoritatea Standardelor în Publicitate. Instituția echivalentă în România ar fi CNA, acronimul de la Consiliul Național al Audiovizualului. La fel ca CNA-ul, autoritatea din Regatul Unit funcționează atât prin auto-sesizare, cât și prin monitorizarea plângerilor primite de la public, arata auto-bild.ro.

Reclama Volkswagen interzisă pe care o puteți vedea în clipul de mai jos a primit această sentință după o analiză a autorității menționate mai sus, iar analiza a pornit de la doar șase plângeri. În trecut, englezii au interzis reclame și pentru o singură plângere, deci numărul efectiv al persoanelor care fac plângeri nu este neapărat important.

Motivul pentru care ne-am trezit cu o reclamă Volkswagen interzisă? Producătorul german este acuzat că reclama la Volkswagen Polo promovează un comportament iresponsabil, prin care un conducător auto se bazează excesiv pe sistemele de asistență a șoferului.

În opinia nemților, reclama lor nu promovează șofatul periculos, ci este o abordare nostimă a unui personaj ghinionist, neîndemânatic și predispus la incidente. Volkswagen a vrut să promoveze sistemele de asistență a șoferului din dotarea noului Polo, iar cei care au făcut reclama Volkswagen interzisă s-au bazat pe scene exagerate comic.

Nu este exclusă o interdicție și în alte țări dacă reclama va fi difuzată în această formă, deci mingea este în terenul Volkswagen.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
23

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
27

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
58

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...