Spectacol CARITABIL organizat de Grupul Cheia Sol! Micii artiști se întalnesc cu Moș Crăciun!

V-ați obișnuit să-i urmăriți în fiecare iarnă, înaintea frumoaselor sărbători, așa încât din nou, pășesc cu gând curat, cu suflet frumos, cu vocile lor cristaline vestind, cum nu se poate mai frumos, poveștile de Crăciun pe care cu toții abia așteptăm să le ascultăm alături de cei dragi.

Spectacol CARITABIL organizat de Grupul Cheia Sol! Micii artiști se întalnesc cu Moș Crăciun!

Două povești scrise cu suflet v-au pregătit și în această iarnă, copii și adolescenții grupului Cheia Sol coordonat de Oana Pușcașu. Adică, două spectacole. Unul al celor mai mici membri ai grupului, iar celălalt al veteranilor din grup.

Primul spectacol intitulat „Fabrica de jucării a lui Moș Crăciun” este unul care va continua povestea scrisă în anii trecuți. Cei mai mici membri ai grupului Cheia Sol vor căuta fel de fel de motive să-l impresioneze pe primarul Laponiei, care nu intră cu gânduri bune în fabrica lui Moș Crăciun. Dacă vor reuși să salveze cadourile pentru a fi trimise tuturor copiilor din lume, rămâne să aflăm, numai dacă veți fi prezenți în sală.

Un spectacol marca Cheia Sol în care îi veți putea aplauda și încuraja pe elfii și păpușile vii, alături de binecunoscutul actor Marius Rusu și fiica acestuia, Mădălina Rusu, care se pare că îi calcă pe urme.

Spectacolul va fi montat pe scena Casei Tineretului sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18. Spectacolul are și o latura umanitară în sensul că membrii grupului vor oferi daruri de Crăciun unor copii proveniți din familii defavorizate.



 

 

Spune-ne opinia ta