Rareș Prisacariu se întoarce în această seară pe scena ”Românii au talent”!

Vineri seara, de la ora 20:30, botoșănenii vor avea emoții pentru cel puțin doi concurenți. Însă pe scena de la ”Românii au talent” revine și marele câștigător de anul trecut, Rareș Prisacariu.

Rareș Prisacariu se întoarce în această seară pe scena ”Românii au talent”!

 Rareș Prisacariu  

Cei 11 concurenți aleși de public vor oferi momente de neuitat în marea finală Românii au talent, sezonul 14. Printre ei se află botoșăneanul Emanuel Barica. La votul publicului va intra, însă, și Iustin Cazacu, din Iași, fiul genial al unei botoșănence.

​Concurenții care se vor lupta pentru premiile puse la bătaie sunt: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Marele Premiu este de 120.000 euro. Locul 2 va obține un premiu de 20.000 de euro, iar locul 3 va pleca acasă cu 10.000 de euro. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului.



Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe voteaza.protv.ro, chiar și dacă nu se află în țară.

Tot în această seară, Carla Munteanu, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu și VAN vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro, pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale.

Un moment special va fi oferit de Rareș Prisacariu, cel care anul trecut a obținut încrederea celor de acasă și a câștigat primul loc.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...