Primarul Laponiei a vrut sa distruga "Fabrica de jucarii" a lui Mos Craciun! Elfii din Grupul Cheia Sol au reusit sa salveze Craciunul! FOTO, VIDEO
BOTOSANI

Pentru ca "Fabrica de jucarii" a lui Mos Craciun a acumulat datorii la bugetul statului, primarul Laponiei a trimis o scrisoare, prin care il instiinteaza pe batranelul copiilor ca are datorii de un milion de bastonase de zahar ars.

Primarul Laponiei a vrut sa distruga "Fabrica de jucarii" a lui Mos Craciun! Elfii din Grupul Cheia Sol au reusit sa salveze Craciunul! FOTO, VIDEO

   Foto: Ionuț Tăbultoc

Elfii Eva Turcanu, Patricia Sovan, Diana Surban, Claudia Lazar, Ioana Balan, Alesia Pantoc, Karina Cibotariu, Bianca Apetrei, Ayleen Ivasciuc, Anamaria Apetrei, Georgiana Gradinariu, impreuna cu seful elfilor, Mariuca Stan-Muraru, au incercat sa o convinga pe doamna primar ca nu trebuie sa inchida fabrica de jucatorii pentru ca toti copiii din intreaga lume asteapta cadouri.

Pentru ca doamna primar sa-l ierte pe Mos Craciun, pentru datoriile acumulate, elfii au trimis copiilor papusele muzicale, papusele interpretate de Miruna Lupan, Maria Aionesei, Maia Rosu, Denisa Rusu-Frant, Anisia Ivasciuc, Alexandra Cojocariu, Tiana Dodita-Gireada, Sofia Turcanu, Ana-Maria Gherasim, Dalia Cepoi, Mihnea Butnariu, Antonia Hutu, Stefania Cirligeanu, Mara Pencius, Sofia Olteanu, Alessia Curteanu si Elena Gradinariu. Mai mult, acestia au avut si un cadou pentru edilul Laponiei, o pereche de papusi precum cei pentru elfi.

Seful elfilor, Mariuca Stan-Muraru (foto jos), poate oricand sa devina o actrita, pentru ca si-a jucat rolul perfect, sambata seara, facandu-i pe cei prezenti in sala Casei Tineretului sa o aplaude la scena deschisa. Micuta artista are 6 anisori si a avut o energie incredibila pe scena, tracand foarte usor de la o stare la alta, de la tristete la bucurie si de la o persoana emotiva la una plina de incredere.



Pe scurt, a fost un muzical extraordinar, marca prof. Oana Puscasu si a Grupului Cheia Sol, spectacol la care Stiri.Botosani.ro a fost partener media. Rolul lui Mos Craciun a fost interpretat de actorul Marius Rusu, iar rolul de primar al Laponiei a fost jucat de fiica acestuia, Madalina Rusu.

Duminica seara, incepand cu ora 18:00, urmeaza cel de-al doilea spectacol al Grupului Cheia Sol, pe scena urmand a intra artistii cu mai multa experienta din grup.

APASA AICI SI VEZI VIDEO CU TOTI COPIII DIN GRUPUL CHEIA SOL!

GALERIE FOTO:


GALERIE VIDEO:


 

Spune-ne opinia ta