Povestea neştiută a lui Alex Dima, de la "România, te iubesc". A predat religie şi îşi creşte singur fetiţa!

Gazda emisiunii "România, te iubesc" îşi exercită meseria de jurnalist în paralel cu cea de tată şi îşi creşte singur fetiţa, după ce soţia lui a fost răpusă de cancer.
 

Povestea neştiută a lui Alex Dima, de la "România, te iubesc". A predat religie şi îşi creşte singur fetiţa!

La televizor, Alex Dima este serios şi prezintă informaţiile cu hotărârea că poate schimba România în bine. În realitate însă, Alex Dima este un om religios şi un tată iubitor.

Puţini sunt cei care ştiu că jurnalistul este absolvent al Facultăţii de Teologie şi a predat ore de religie timp de un an. A renunţat la teologie de dragul jurnalismului, dar a rămas acelaşi om spiritual şi continuă să respecte tradiţiile religioase. Îşi face semnul crucii de fiecare dată când se aşază la masă, la fel şi fiica lui, Sara, pe care a educat-o în acelaşi mediu.

„De la bunica am învăţat să fiu tot timpul vesel. Şi să iau greutăţile sau orice mi se întâmplă în viaţă, ca pe un dat şi să nu te lupţi foarte mult cu ele şi să treci peste şi să mergi mai departe. De altfel de acolo mi se trage. Eu întotdeauna spun că în materialele mele întotdeauna cu un ochi râzi şi cu un ochi plângi”, a declarat Alex Dima într-un interviu pentru Europa FM.

Alex Dima reuşeşte să îi inspire pe cei din jurul său prin felul în care priveşte viaţa şi prin modul activ in care se implică să îi ajute pe cei aflaţi în suferinţă, scrie unica.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...