Lorelai Mosnegutu, fetita fara maini care canta la pian, a anuntat ce va face cu banii castigati la "Romanii au talent"

Lorelai Mosnegutu, fetita fara maini care canta la pian, a anuntat ce va face cu banii castigati la "Romanii au talent"

Lorelai Mosnegutu a impresionat la “Romanii au talent”, concurs pe care, de altfel, l-a si castigat. Fetita fara maini care canta la pian a vorbit despre viata ei si cum a decis sa se apuce de muzica.

“A fost un moment extraordinar. Nici acum nu realizez ca am castigat Romanii au talent.  Prima mea deviza a fost la 4 ani, sunt frumoasa, sunt desteapta si voi ajunge celebra. Asta imi repetam in fiecare zi in oglinda. Pentru fiecare problema exista cel putin o solutie. A doua mea deviza a fost la 7 ani- Cad de 10 ori si ma ridic de 20 de ori. Ultima deviza este traiesc fiecare clipa. Daca ne dorim cu adevarat un lucru, putem face orice. Talentul muzical mi s-a descoperit la gradinita de catre doamna educatoare. Niciodata nu am simtit marginalizare din partea oamenilor care m-au ajutat. Scriu deja la a 11-a carte. Fac si lucru manual. Daca ma nasteam un copil sanatos, nu as mai fi facut aceleasi lucruri, dar muzica ar fi ramas in continuare. As fi facut altele, as fi iesit afara m-as fi jucat. Eu iubesc tot ce este in jurul meu. Vreau ca la 18 ani, sa fiu infiata de mama Vio, pana atunci nu se poate”, a declarat Lorelai Mosnegutu pentru Revista Avantaje.

Lorelai a anuntat si cum va cheltui banii pe care i-a castigat la “Romanii au talent”. O parte ii va dona, iar cu restul isi va plati studiile si isi va achizitiona o locuinta.

“O sa studiez pedagogia la mine in Targoviste. Cu banii castigati o sa-mi cumpar un apartament cu mobila personalizata, iar restul doresc sa ii donez pentru copiii sarmani”, a spus Lorelai.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...