Copiii sunt așteptați în Căsuța cu povești, pe Pietonalul Unirii, pentru a mânui păpușile îndrăgite de la "Vasilache"!

Copiii sunt invitati vineri, 1 iunie 2018, între orele 9:00 şi 13:00, pe Pietonalul Unirii, la o întâlnire cu cele mai îndrăgite personaje din povești pentru a petrece împreună clipe minunate.

Copiii sunt așteptați în Căsuța cu povești, pe Pietonalul Unirii, pentru a mânui păpușile îndrăgite de la "Vasilache"!

Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache se va deplasa în  perioada  31 mai - 2 iunie 2018, la Braşov, pentru a prezenta spectacolul "Aventurile lui Gulliver" în cadrul Festivalului Internaţional de teatru pentru Copii Arlechino – Caravana Poveştilor. 

Actorii botoşăneni vor prezenta vineri, 1 iunie 2018, de la ora 12:00, în sala Reduta din Braşov spectacolul „Aventurile lui Gulliver”, de Jonathan Swift. Regia: Ion Sapdaru. Scenografia: Alina Dinca-Puscasu.

Având în vedere Ziua Internațională a Copilului, copiii sunt invitati vineri, 1 iunie 2018, între orele 9:00 şi 13:00, pe Pietonalul Unirii, la o întâlnire cu cele mai îndrăgite personaje din povești pentru a petrece împreună clipe minunate.

"Actriţele Ibica Leonte şi Mihaela Ştempel vă aşteaptă la CĂSUŢA CU POVEŞTI unde aveţi posibilitatea şi voi, dragi copii, să mânuiţi personajele pe care le-ați văzut de-a lungul timpului pe scena Teatrului „Vasilache”. La mulţi ani frumoşi, copii!  Să aveţi o copilărie fericită!", este invitația Teatrului Vasilache din Botoșani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
264

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
227

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
71

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...