Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti

Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti

 Angajare de clovn, regia Volin Costin  

In perioada 27-28 octombrie 2009, Teatrul Mihai Eminescu Botosani organizeaza "Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti", actorii botosaneni prezentandu-se in Capitala cu doua reprezentatii de facturi diferite, spectacole care se vor a fi embleme artistice ale Teatrului Mihai Eminescu.

Marti, 27 octombrie, ora 19.30, bucurestenii sunt invitati la spectacolul "O poveste foarte simpla", in regia georgianului Andro Enukidze.

Miercuri, 28 octombrie, la aceeasi ora, Teatrul Mihai Eminescu prezinta spectacolul "Angajare de clovn", regizat de Volin Costin.

Spectacolele programate in cadrul "Zilelor Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti" se vor desfasura la Sala Atelier a Teatrului National "I.L. Caragiale", Bucuresti.

Această microstagiune reprezintă un proiect al Asociaţiei Culturale  Amfiteatru – 2006, în parteneriat cu Teatrul Mihai Eminescu, finanţat de Consiliul Judeţean Botoşani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
310

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
332

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
203

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...