Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti

Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti

 Angajare de clovn, regia Volin Costin  

In perioada 27-28 octombrie 2009, Teatrul Mihai Eminescu Botosani organizeaza "Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti", actorii botosaneni prezentandu-se in Capitala cu doua reprezentatii de facturi diferite, spectacole care se vor a fi embleme artistice ale Teatrului Mihai Eminescu.

Marti, 27 octombrie, ora 19.30, bucurestenii sunt invitati la spectacolul "O poveste foarte simpla", in regia georgianului Andro Enukidze.

Miercuri, 28 octombrie, la aceeasi ora, Teatrul Mihai Eminescu prezinta spectacolul "Angajare de clovn", regizat de Volin Costin.

Spectacolele programate in cadrul "Zilelor Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti" se vor desfasura la Sala Atelier a Teatrului National "I.L. Caragiale", Bucuresti.

Această microstagiune reprezintă un proiect al Asociaţiei Culturale  Amfiteatru – 2006, în parteneriat cu Teatrul Mihai Eminescu, finanţat de Consiliul Judeţean Botoşani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr din Dorohoi, reținut de polițiști după ce l-a lovit grav pe un bărbat de 72 de ani!

Marţi, 18 Iunie 2024
112

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au emis vineri, 14 iunie 2024, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de...

Ministrul Sănătăţii recomandă asistenţilor medicali şi medicilor frecventarea cursurilor de comunicare

Marţi, 18 Iunie 2024
106

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila consideră că asistenţii medicali şi chiar medicii ar putea să urmeze cursuri de comunicare necesare în interacţiunea cu pacienţii şi aparţinăto...

Anchetă într-o comună din Botoșani după moartea în condiții suspecte a unui copil de 7 ani!

Marţi, 18 Iunie 2024
926

Odată ajuns acasă, după câteva ore, copilul a avut o serie de convulsii și a murit. Polițiștii au deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă, și așteaptă rezultatele necro...