Vivat Veselia va prezinta "Laureati la zi de sarbatoare"!

Vivat Veselia va prezinta "Laureati la zi de sarbatoare"!
În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2009 se va derula proiectul "Laureaţi la zi de sărbătoare", manifestare organizată de Asociaţia Culturală "Vivat Veselia", în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, cu finanţarea Consiliului Judeţean Botoşani.

Prilejuit de sărbătorirea Zilei Naţionale a României – 1 decembrie, evenimentul va consta in două spectacole, după următorul program:

•29 noiembrie 2009 – pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor - gală de premiere, în care se vor oferi diplome şi premii atât copiilor şi tinerilor câştigători ai competiţiilor organizate în acest an pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, cât şi profesorilor care i-au pregătit în vederea participării.

•1 decembrie 2009 – pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacol de gală cu ocazia Zilei Naţionale a României, în care vor evolua de asemenea copiii şi tinerii premiaţi, cât şi alte diferite grupuri şi formaţii artistice care, pe parcursul acestui an, s-au evidenţiat printr-o activitate artistică deosebită.

"Invităm toţi botoşănenii alături de noi în aceste zile de sărbătoare", transmite prof. Cristina Roşu, preşedinte al Asociaţiei Culturale "Vivat Veselia" Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
33

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
43

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
132

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...